Home
ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR

ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR

ASOCIAŢIA PĂRINŢILOR ŞCOLII GERMANE ADAM MULLER  GUTTENBRUNN ARAD (link pt acces pe facebook)


Ne puteți sprijini prin donații și sponsorizări prin următorul cont bancar. (pentru destinații precise se va preciza exact destinația sumei)


Scopul asociatiei este sprijinirea unitatii de invatamant, LICEUL TEORETIC „ ADAM MULLER GUTTENBRUNN “, din ARAD, in activitatea de educare, instruire formare, indrumare si supraveghere a elevilor acestei scoli, si implicarea in activitatile de imbunatatire, modernizare si întreținerea bazei materiale a școlii, implicarea in activitati extrascolare
Datorită restrângerilor bugetare, toate aceste proiecte sunt subfinanțate de către MECTS și Administrația Școlilor, iar Asociația de Părinți a devenit un partener esențial pentru asigurarea fondurilor pentru proiecte.
Vă rugăm să ne ajutaţi să transformăm în realitate cât mai multe dintre ele, direcţionând către Asociația de Părinți 2% din impozitul pe venit.
Prin intermediul sumelor de 2% dorim să premiem elevii care s-au remarcat la concursurile şcolare şi olimpiade, să modernizăm sălile de clasă, să asigurăm o mai bună securitate în perimetrul școlii, să susținem activitățile extrașcolare. În continuare mai sunt lucruri de făcut și sprijinul dvs. este esențial!
Ajutorul Dvs este foarte important pentru noi! 
Toţi cei care pot contribui – părinţi, bunici, chiar şi alte rude, prieteni sau colegi ai dvs care nu au direcționat suma respectivă – ne pot fi de mare folos.
Vă rugăm să le daţi o copie după formular celor care doresc să ne ajute prin contribuţia lor sau să ne anunţaţi astfel încât să trimitem noi un exemplar, prin email, fax, etc.


FORMULARUL 230   trebuie completat cu datele d-voastra apoi depus PERSONAL la sediul ANAF Arad sau la sediul școlii noastre până la 10 martie 2019.

DESCĂRCAȚI  FORMULARUL  AICI!230


Procesul de completare este extrem de simplu pentru Dvs.- trebuie doar să completaţi datele dumneavoastră personale în prima parte a formularului 230, să semnați și să datați.

NU este necesar să indicaţi suma care o direcţionaţi, această sumă va fi calculată automat de către cei de la finanţe în funcţie de impozitul pe venit plătit deja de Dvs.
Această sumă NU se plăteşte din bugetul Dvs propriu – alocarea ei către noi nu va implica costuri suplimentare pentru Dvs. Aveţi dreptul, conform legislaţiei în vigoare, de a solicita statului alocarea unei sume, de până la 2% din banii care v-au fost reţinuţi deja ca impozit pe venit, către şcoala noastră. Nu este nevoie decât ca Dvs să solicitaţi aceasta!
NU este necesar să anexați alte documente fiscale.

Dacă realizaţi (şi) venituri din alte surse (profesii liberale – medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, cedarea folosinţei bunurilor – chirii, drepturi de autor, etc.), la declaraţia nr. 200 privind veniturile speciale, pe care oricum o depuneţi la Administraţiile Financiare, la punctul III, subpunctul 2.
VĂ MULŢUMIM ŞI AŞTEPTĂM PROPUNERILE DVS. DE PROIECTE, IDEI ŞI SUGESTII!