Rezultate de excepție și în acest an la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru Minorități (aprilie 2024)

Olimpiadele naționale au început cu dreptul pentru elevii școlii noastre! Au pășit cu încredere, cu ambiție, cu multă creativitate în competiție și ne-au făcut să fim mai mândri de AMG!

Cu un parcurs de excepție (100 de puncte la proba scrisă și 100 la proba orală din tot atâtea puse „în joc”), eleva IARINA-LIZICA MIUȚA (clasa a XII-a 😎 a obținut PREMIUL I! Sensibilitate, discurs critic de înalt nivel, capacitatea de persuasiune, „un bagaj” de lecturi impresionant – sunt doar câțiva dintre factorii care i-au asigurat succesul! FELICITĂRI, IARI!

URSUȚA RIHANNA (clasa a VIII-a B, prof. coordonator Simona Achimescu) a participat cu succes la competiție, obținând LOCUL AL III-LEA! Ne bucură această reușită! Bravo, Rihanna!

Două mențiuni și un premiu special și-au găsit firesc locul în galeria de onoare: SONIA DIACONU (clasa a VI-a C) s-a clasat a IV-a iar KYRA BELDEAN (clasa a X-a A) a obținut al cincilea punctaj! Ambele eleve sunt coordonate de prof. Simona Achimescu. Premiul special s-a îndreptat spre CARLA DÎRBAȘ (prof. coord. Felicia Banci), care a reprezentat județul la clasa a IX-a!

Felicitări competitorilor și profesorilor coordonatori! Mulțumim părinților pentru asemenea copii!

Așteptăm cu brațele deschise premiile și mențiunile de la competițiile următoare! Reprezentanți avem suficienți! Să vină premiile!