Asociația părinților

Scopul asociatiei este sprijinirea unitatii de invatamant, LICEUL TEORETIC „ ADAM MULLER GUTTENBRUNN “, din ARAD, in activitatea de educare, instruire formare, indrumare si supraveghere a elevilor acestei scoli, si implicarea in activitatile de imbunatatire, modernizare si întreținerea bazei materiale a școlii, implicarea in activitati extrascolare\r\nDatorită restrângerilor bugetare, toate aceste proiecte sunt subfinanțate de către MECTS și Administrația Școlilor, iar Asociația de Părinți a devenit un partener esențial pentru asigurarea fondurilor pentru proiecte.

Vă rugăm să ne ajutaţi să transformăm în realitate cât mai multe dintre ele, direcţionând către Asociația de Părinți 2% din impozitul pe venit.

Prin intermediul sumelor de 2% dorim să premiem elevii care s-au remarcat la concursurile şcolare şi olimpiade, să modernizăm sălile de clasă, să asigurăm o mai bună securitate în perimetrul școlii, să susținem activitățile extrașcolare. În continuare mai sunt lucruri de făcut și sprijinul dvs. este esențial!

Ajutorul Dvs este foarte important pentru noi! 

Toţi cei care pot contribui – părinţi, bunici, chiar şi alte rude, prieteni sau colegi ai dvs care nu au direcționat suma respectivă – ne pot fi de mare folos.

Vă rugăm să le daţi o copie după formular celor care doresc să ne ajute prin contribuţia lor sau să ne anunţaţi astfel încât să trimitem noi un exemplar, prin email, fax, etc.